Російська еліта веде переговори з представниками американського Міністерства фінансів і Держдепартаменту США, щоб олігархів, наближених до глави Кремля, не включали у "чорний список".

Про це повідомляє Bloomberg.

За його словами, чимало російських олігархів надіслали для переговорів до Вашингтона таємних представників – щоб уникнути звинувачень в лобізмі.

Внесення олігархів до списку лише допускає введення санкцій у майбутньому. За словами експертів, частина бізнесменів з РФ вже почала продавати свої активи за кордоном, щоб уникнути загрози введення санкцій.

Список осіб, на яких буде накладено санкції, буде оприлюднено до 29 січня. "Чорний список" російської еліти – це покарання для Москви за втручання у президентські вибори в США в 2016 році.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Російські олігархи просять США не включати їх до списку санкцій.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що оприлюднено рейтинг найвпливовіших українців.