Російська еліта веде переговори з представниками американського Міністерства фінансів і Держдепартаменту США, щоб олігархів, наближених до глави Кремля, не включали у "чорний список".

Про це повідомляє Bloomberg.

За його словами, чимало російських олігархів надіслали для переговорів до Вашингтона таємних представників – щоб уникнути звинувачень в лобізмі.

Внесення олігархів до списку лише допускає введення санкцій у майбутньому. За словами експертів, частина бізнесменів з РФ вже почала продавати свої активи за кордоном, щоб уникнути загрози введення санкцій.

Список осіб, на яких буде накладено санкції, буде оприлюднено до 29 січня. "Чорний список" російської еліти – це покарання для Москви за втручання у президентські вибори в США в 2016 році.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Російські олігархи просять США не включати їх до списку санкцій.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що оприлюднено рейтинг найвпливовіших українців.