В Європі, на британських островах Гернсі, жорстоко вбили українського військового, якому раніше неодноразово погрожували російські найманці через участь у війні на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці в Facebook 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії.

"В центрі Європи - на островах Британії Гернсі сталося вбивство бійця 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії друга Міка, який був колишнім добровольцем у складі батальйону протягом останніх двох років. Катували, вбили, прив'язали і спалили в машині, яку Мік віз для військових потреб батальйону", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що вбивство сталося на островах, де населення становить менше 70 тис. осіб. З них важко швидко втекти, усі знають одне одного. У цих краях жорстоке вбивство є резонансним злочином.

"Сицилійська мафія - дитячий садок порівняно з тими методами, які використовує Кремль для реалізації своїх імперських цілей. Для них немає різниці де вбивати - або на сході України або в центрі Європи. І вони не зупиняться", - підсумували в батальйоні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Друг убитого військового, комбат Андрій Гергерт написав, що повинен був зустрітися з Міком на кордоні.

"Він допомагав нам, воював із нами, днями я мав зустріти його на кордоні - Мік віз машину, броніки, термобілизну. Не сумніваюся, що це зробили московити. Мік неодноразово говорив, що йому погрожували за його участь в україно-московській війні. Сьогодні такі їхні методи в центрі Європи", - зазначив він.

Відео звернення.

Маємо втрати... В центрі Європи – на островах Британії Гернсі сталось вбивство бійця 8-й окремий батальйон Української Добровольчої Армії друга Міка Mick Alps – що був добровольцем в складі батальйону протягом останніх двох років. Катували, вбили, прив’язали та спалили у машині, яку Мік віз для військових потреб батальйону. Вбивство на островах, де населення менше 70 тис, звідки важко швидко втекти, де всі знають один одного – то резонансна подія. Сицилійська мафія – дитячій садок порівняно з тими методами, які використовує кремль для реалізації своїх імперських цілей. Для них немає різниці де вбивати - чи на сході України чи в центрі Європи. Й вони не зупиняться. ______________ Andriy Gergert комбат друг Червень: "Він допомагав нам, воював із нами, днями я мав зустріти його на кордоні – Мік віз машину, броніки, термобілизну. Не маю сумнівів, що то зробили московити. Мік не одноразово говорив, що йому погрожували за його участь в україно-московській війні. Сьогодні такі їх методи в центрі Європи. Сподіваємось що ця страшна смерть, це резонансне нахабне вбивство не залишиться непоміченим європейською спільнотою. Московія не зупиниться ні перед ким, й ні перед чим у досягненні своїх імперських цілей. Друг Мік! Ти був сміливий воїн, ніколи не приховував своїх поглядів, завжди й усюди говорив правду людям про події в Україні. Для нас – ти загинув на полі бою, поруч з усіма хлопцями, що поклали свої голови в цій страшній війні, твоя мужність й наполегливість були й на завжди залишуться прикладом для нас та прийдешніх поколінь. Схиляємо голови…." Друже, ти живий в наших серцях. Вічна Слава Герою! Офіційне повідомлення поліції https://www.facebook.com/guernseypolice/posts/1185623048248956 Новини на BBC http://www.bbc.com/news/world-europe-guernsey-42610497

Posted by Аратта 8-й батальйон УДА Української Добровольчої Армії on Saturday, 13 January 2018
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пильні українці провчили білоруських ватників.