Кремль повертатиме на батьківщину опальну українську співачку Ані Лорак, яка є зіркою концертів у Росії, щоб вплинути на свідомість нації.

Про це розповів екс-продюсер співачки Наталії Могилевської, музичний журналіст і критик Олександр Ягольник.

"Її повертатимуть, тому що для Кремля вона є символом правильної українки, яку рятує своєю лояльністю Росія. Судячи з новорічних ефірів каналу "Інтер", вона є дійсно корисною фігурою для Суркова, який є куратором теми України у Кремлі", - зазначив він.

Крім того він додав, що Кремль буде робити все, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні, зокрема і через роз'єднання українського суспільства.

"Для того, щоб роз'єднати наше суспільство. Те, що росіяни використовуватимуть Лорак, – це 100%. Москва боротиметься за український ринок і за свій вплив на свідомість нації, прекрасно розуміючи, чим для нас є пісня", - резюмував він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ані Лорак вперше за три роки виступила в Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Інтер" наплював на українців і закони.