НЛО у формі м'ясорубки помітили жителі Техасу. Очевидці заявили, що корабель прибульців літав в небі кілька хвилин, після чого перемістився в іншу частину міста.

Про це повідомляють росЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався 12 січня в Техасі. Об'єкт величезних розмірів нагадував збільшену м'ясорубку. Уфологи на даний момент ніяк не прокоментували подію. В YouTube вже з'явилося відео з демонстрацією зовнішнього вигляду корабля прибульців. На кадрах видно, що об'єкт повільно переміщався по небу, а через деякий час НЛО у формі м'ясорубки перемістився в іншу частину міста в Техасі.

Деякі користувачі YouTube вважають, що даний корабель прибульців був комбінованого типу і кілька інших об'єктів, що з'являються на кадрах - це безпосередньо складові НЛО. Ролик став швидко набирати популярність в відеохостингу, і всього за добу його переглянули вже 10 тисяч осіб.

Відео.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Google-карти показали багато цікавого.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще