Як з'ясувалося, відтепер Бред Пітт веде самітницький спосіб життя і виходить з дому лише для того, щоб відвідати лікарів-фахівців.


Розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта до цих пір залишається загадкою для багатьох. Хто винен? Чому знамениті подружжя так різко стали один одному чужими? На чиєму боці правда і кого жаліти? Спочатку всім здавалося, що постраждала сторона це Анджеліна: вона весь час з'являлася на публіці в чорному, виглядала пригніченою і нещасною. В той час, як Пітт полонити публіку ідеальним стилем і чудовою посмішкою. Пройшов рік, і тепер Енджі блищить під сяйвом софітів, а ось Пітт, за словами інсайдерів, тепер веде спосіб життя затворника.


Джерела з оточення актора стверджують, що він живе в безпосередній близькості до Анджеліні Джолі, але з дружиною не спілкується. Діти приходять до батька кілька разів в тиждень і він спілкується з ними виключно на території особняка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Бред практично не виходить з дому з дітьми. Він хоче, щоб особисте залишалося особистим. Він живе за закритими дверима, проводить багато часу вдома. Це його притулок, де він знаходить спокій"
- розповів інсайдер.

Єдина причина, по якій Пітт залишає свої володіння - відвідування фахівців. Бред продовжує ходити на терапію, яку розпочав після розлучення з Джолі.

"Він відвідує фахівців щотижня. Він зацікавлений в тому, щоб пізнати себе і стати краще".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", опальна запроданкою в який раз порадувала Московську публіку