Користувачі соціальних мереж часто викладають в мережу фотографії приготовленої або купленої ними їжі. До цього явища можна ставитися по різному, але частка цього контенту з часом не зменшується. Новий винахід китайських інженерів, представлене на виставці CES-2018, дозволить поділитися не тільки вмістом свого столу, але і шлунку. Ні, звичайно ж не з іншими користувачами соціальних мереж. Аналізи екскрементів, які проводить "розумний" унітаз призначені суто для вашого лікаря, повідомляють російські ЗМІ.

На виставці CES-2018 крім безлічі інноваційних розробок був представлений "розумний" унітаз. Він починає по-тихому змивати фекалії в залежності від їхньої ваги і покаже людині, наскільки вона здорова з аналізу сечі і калу. Розробники з Китаю анонсували "розумний" унітаз, аналогів якому немає у всьому світі. Згідно з даними розробників, користувач зможе відразу ж зробити аналіз своєї сечі і калу. Крім того, унітаз буде визначати загальну масу всіх фекалій і в залежності від обсягу шум і частота змивання зможуть визначатися автоматично.

Власник такого незвичайного девайса зможе підключити статистику походів в туалет до смартфону. У спеціальному додатку для Android буде відображатися докладна інформація про те, наскільки часто людина ходила в туалет, який склад речовин був у фекаліях. Це допоможе користувачеві стежити за станом свого здоров'я, а зі звітом з програми можна буде ходити до лікаря, не здаючи при цьому додаткових аналізів. Вартість "розумного" унітазу складає 1000 доларів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про піключення продуктів до інтернету

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще