"Перший канал" російського виробництва представив новий міні-серіал з українською актрисою Адою Роговцевою. Раніше вона заявляла українцям, що не стане їздити до Росії. Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що актриса Ада Роговцева стала героїнею російської романтичної комедії "Я люблю свого чоловіка". Серіал зняла російсько-українська продакшн-компанія Star Media в 2016 році.

Тим не менш, в інтерв'ю одному з українських видань актриса заявила, що більше не поїде до Росії.

"Не буду більше перетинати російсько-український кордон. А як інакше реагувати на попередження про те, що, якщо я з'явлюся в Росії, мене заарештують? Значить, я туди не їду - і все", - дала обіцянку тоді актриса.

Однак зазначимо, що поява української актриси в російському серіалі не може точно означати, що вона їздила до РФ, адже зйомки могли бути і в Києві. А сама актриса активно підтримує бійців АТО, за що навіть стала персоною нон-грата в Російській Федерації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, знаменитий український продюсер Юрій Нікітін, коментуючи заборону скандального серіалу "Свати", заявив, що артисти повинні підкорятися загальним законам.

Крім того, українська запроданка Ані Лорак, яка працює в Росії, знову похвалилася фото у купальнику та змусила своїх підписчиків думати, що хвалиться співачка не просто так, а хоче показати груди.

Дивіться сюжет про кіно

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", донька народного артиста України подякувала терористам.