"Смердючий" скандал: Трампу втерли не тільки носа

Колишній президент Мексики Вісенте Фокс Кесада розбурхав Мережу відповіддю президенту США Дональду Трампу, який виступав проти пропозицій сенаторів щодо законопроекту про мігрантів.

Життя українських дітей різко зміниться: підписано новий закон

Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа", згідно з яким життя дітей сильно зміниться.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фільм Кіборги побореться за Оскар

Фільм кримськотатарського режисера Ахтема Сейтаблаєва "Кіборги", знятий про події в Донецькому аеропорту, висунули на престижну кінопремію "Оскар".

Ядерна зброя та захоплення Києва: генерал розкрив плани Путіна

У момент захоплення Кримського півострова уряд РФ планував викид власних диверсантів в аеропортах Києва. Про це заявив герой України, генерал-майор ЗСУ Ігор Гордійчук.

Прямо моделі: дітей Захарченка знайшли в мережі

Відомо, що у ватажка "ДНР" Олександра Захарченка четверо дітей, яких він ретельно приховує. ЗМІ знайшли сторінку Андрія Захарченко в соцмережі "ВКонтакте". У нього в друзях одразу кілька сторінок ватажка "ДНР".