Деякі мешканці Росії оголосили бойкот президентським виборам, які відбудуться у березні цього року. Вони вважають результат виборів передбачуваним - переможе Володимир Путін, тому закликають громадян не йти голосувати.

Однак свій протест росіяни висловлюють у дивній формі - фломастерами. "Бунтарі" просто розмалювали передвиборчі агітки, дописавши "не вибори", "вибори Путіна" та "не приходь голосувати".

У мережі також порівняли протести проти злочинної влади в Україні та Росії. Якщо у Києві готували шини, то у Москві, напевно, битимуться "за свободу" фломастерами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"ЦВК якось поспішив, розвісивши по всій країні плакати. Зручна форма агітації за страйк", - пишуть у Twitter.

Нагадаємо, чинний президент Росії Володимир Путін офіційно висунув свою кандидатуру на виборах. Він планує залишитися на другий термін. До цього він вже керував Росією з 2000 по 2008 рік.

Дивіться: вибори президента Росії перенесли на річницю анексії Криму

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальний російський політик Володимир Жириновський блиснув тирадою в ефірі КремльТВ про те, що доля України вирішена.