Товари в "ДНР" зараз переважно російського або місцевого виробництва.

Як передає "Обозреватель", про це розповіли місцеві жителі окупованих територій. Також кажуть, що розширюється асортимент білоруської продукції.

"Товарів з України мало, вони потрапляють сюди контрабандним шляхом, коштують дорожче, але завдяки якості користуються попитом. Господині для закупорок навіть сіль купують артемівську. Якість вітчизняних товарів погана, особливо молочної продукції, сирів, ковбас, соків і напоїв", - повідомив донеччанин .

При цьому ціни на товари можна порівняти з московськими.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що твориться в окупованому Донецьку

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому Донецьку проросійські бойовики влаштували нагородження "військових кореспондентів", яке провела "керівник центрального виконкому громадського руху" Донецька республіка "Наталія Волкова. Волкова вручила" подяки військкор республіки "і подякувала їм за" самовіддану працю ".