Існує кілька способів повернути окуповані Росією українські території.

Про це українському телеканалу розповів герой України, генерал-майор Збройних сил, Ігор Гордійчук. "Комплексним шляхом, починаючи від інформаційного, тобто подавати сигнали, політико-дипломатичним, фінансово-економічним і військовим в тому числі", - зазначив генерал.

Також він зазначив, що миротворці на Донбасі допомогли б вирішити цю проблему протягом кількох днів. Однак для цього потрібен контроль над кордоном.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Миротворча місія, під контроль кордон. Як тільки ми візьмемо під контроль, то там день-два-тиждень - і все", - констатував генерал-майор. Як приклад він навів інші міста України, в яких все спокійно, так як кордон на замку.

Депутат про введення миротворців а Донбас

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в будівлях церков Московського патріархату, в Святогірській лаврі на Донбасі терористи незаконного збройного формування зберігали боєприпаси з самого початку конфлікту України з РФ.

Про це заявив герой України, генерал-майор ЗСУ Ігор Гордійчук. За словами військового, в перші дні війни він попросив дозволу взяти групи радіоперехоплення. Вони зробили кілька радіоперехоплення в Краматорську, Слов'янську, де в одній з найцінніших святинь - Святогірській лаврі - перебував чеченський загін спецназу, кадировци.