Американська модель Емілі Ратаковскі опублікувала в Instagram чергове відверте фото.

На цей раз зірка вирішили не дражнити фанатів оголенням окремих частин тіла, а просто скинула з себе весь одяг. Прикрившись руками та волоссям, Ратаковскі попозувала на фоні гір.

"Народження Венери", - загадково підписала фото модель.

Менше доби минуло з моменту публікації фото, а підписники вже поставили 1,3 млн лайків.

Нагадаємо, у 14 років Ратаковскі підписала контракт з модельним агентством Ford Models. Вона поєднувала навчання у школі в Сан-Дієго з роботою моделі в Лос-Анджелесі Емілі провчилася рік в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі, вивчаючи образотворче мистецтво, після чого вирішила повністю присвятити себе модельній кар'єрі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після укладення контракту з Ford Models Ратаковскі працювала з брендами одягу Forever 21 і Nordstrom, але здобула популярність в модельному бізнесі після зйомки декількох фотосесій з фотографом Тоні Дюраном.

Дивіться: 73 запитання Емілі Ратаковскі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ратаковскі поділилася з фанатами відео, на якому танцює у чорному купальнику, демонструючи пружні сідниці та осину талію.