Російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман вважає, що анонсовані США санкції проти людей Путіна зіпсують атмосферу в його оточенні.

У коментарі "Обозревателю" Гозман сказав, що американці мали наміри бити по близькому колу Путіна, і якщо це станеться, голова Кремля відчує деякі незручності.

"Зрозуміло, що, якщо Путін спілкується з кимось особисто, і ця людина опиняється у складному становищі через його політику, атмосфера в ближньому колі стане гіршою, важчою", - вважає експерт.

Однак він впевнений, що санкції не змусять Путіна змінити політику, адже він загнаний в кут. Якщо президент Росії піде на нормалізацію відносин зі світом, то програє всередині країни, тому що вся його легітимність стоїть на протистоянні з усім людством.

"У нього ж немає союзників, крім Ірану - ось чому наше начальство так перелякалося, коли там були хвилювання. Тому що ми втрачали останнього союзника. Більше союзників немає", - додав Гозман.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дивіться: США готують нові санкції проти Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", міністр внутрішніх справ Литви Эймутис Мисюнаст затвердив нові санкції проти Росії.