Дієтологи радять додавати у свій щоденний раціон дуже корисну спецію - каєнський перець. Його вживання прискорює метаболічний обмін, сприяючи при цьому падінню рівня глюкози в крові, не даючи їй перетворитися на жир.

А все завдяки капсаїцину - речовині у перці, яке трохи підвищує температуру тіла і змушує організм споживати для вироблення енергії вуглеводи і жири. Крім усього перерахованого, кайенский перець розширює судини, коли вони звужені, і звужує, коли вони розширені.

Такий вид перцю є справжнім джерелом вітамінів В2, В6, P, Е і PP, а вітаміну С в ньому міститься в 2 рази більше, ніж у лимоні. Вживання каєнського перцю також сприяє виробленню ендорфіну - "гормону щастя", який в свою чергу підвищує імунітет, поліпшує кровообіг, послаблює будь-який біль і знижує стрес. А для тих, хто любить стежити за фігурою, цей перець прекрасно приглушує відчуття голоду.

Хлопець на відео розповів про корисні властивості каєнського перцю

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", австралійка успішно займається модельним бізнесом у 43 роки. Вона розкрила секрет своєї краси.