Вчені довели, що недолік сексу впливає на імунну систему людини.

Як повідомляють ряд ЗМІ, від нестачі інтимної близькості страждає не тільки психологічне здоров'я, але також і фізичне. При це досліди показали, що жінки більш витривалі в цьому питанні.

Вони можуть жити без задоволення власних інтимних потреб, причому без шкоди власному організму куди більш довгий час. Регулярність сексу, як відзначають вчені одна з основоположних формул нормального функціонування всього організму. Тривала відсутність статевої близькості, навпаки, завдає серйозної шкоди.

При відсутності сексу страждає імунітет. Після проявляється гормональний дисбаланс, не виробляється гормон щастя. Для жінок нерегулярне статеве життя - впевненість в собі, для чоловіків це може спричинити проблеми з ерекцією і мимовільної еякуляцій.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Роль сексу в житті

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що група молодих людей, які влаштували в автомобілі "гарячі" розваги прямо під час руху, спровокували масштабну аварію і протаранили кілька машин. Інцидент стався в російському Кірові.