В місті Кам'янське Дніпропетровської області священик УПЦ МП забив цеглою до смерті собаку. Пригода сталася біля Свято-Миколаївського Собору Дніпропетровської єпархії.

Про це користувач Ромбесс Кразу повідомив в Facebook.

"Іван Назаров вбив собаку, прям біля церкви. Свідомо, з почуттям, з толком, з розстановкою. Раз за разом, опускав на голову беззахисної тварини свою диявольську правицю з цеглою", - написав він.

Крім того, охоронець, який був власником собаки, подзвонив в зоозащиту, і пізніше ветеринар оглянув тварину. Собака перестав реагувати на голос господаря і була в шоковому стані. Через деякий час пес помер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

В кінцевому підсумку власник собаки написав заяву в поліцію на отця Іоанна.

"Сторож, почувши несамовитий вереск тварини, вибіг з сторожки, зупинив скаженого попа. Той, обсипаючи прокльонами, обіцяв наступного разу добити тварину остаточно і з цими словами і пішов готуватися до служби. Не довелося чекати наступного разу упирю, вже все зробив, урод. Собака був вже без руху, спроби врятувати пса були безуспішними", - розповів Ромбесс Кразу.

Варто зазначити, що у священика це не перше вбивство тварин. Також відомі випадки насильства.

Очевидець повідомив, що батько свої дії аргументував так: "вона на мене гарчала, значить, заслужила смерть".

"Звичайно гарчала, а як повинна реагувати жива душа на біса? Як не дивно, хоча як раз і не дивно в єпархіальному управлінні встали на захист шкуродера, секретар єпархії архідиякон Макарій (а це голос архієрея) заявив, що зоозахисники перекрутили ситуацію і обмовили отця Іоанна", - додав Ромбесс.

Користувачі соцмережі прийшли в лють від такого звірячого і нелюдського вчинку. Вони наполягають, що священика треба гнати з країни.

"Покидьки сатанинські", "Гнати цих попов негайно з країни!", "Жах! Що за нелюд? Як такі люди служать Богу?", "Куди світ котиться?", "Немає йому прощення", "Нехай повернеться все йому бумерангом", - коментують публікацію юзери.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Запоріжжі піп Московського патріархату намагався виступити українською мовою на зборах єпархії. Після цього йому заборонили служити в храмі.