Влада КНДР рішуче закликала громадян згуртуватися проти "мерзенного нутра агресивності США".

Як передають російські ЗМІ, Пхеньян закликав боротися проти їх спроб нарощувати збройні сили проти Півночі. "Вся корейська нація повинна точно усвідомити мерзенне нутро і агресивну сутність США і рішуче боротися проти їх спроб нарощування збройних сил і війни проти Півночі", - передає місцеве телеграфне агентство.

Корейцям не подобається, що до півострова прибудуть авіаносці "Рональд Рейган" і "Карл Вінсон". Подібні дії США "нагадують вовка, що бродить і очікувального зручного моменту біля паркану чужого будинку", вважають в КНДР.

Вони заявили, що "для корейських артилеристів, які беруть на приціл не тільки острів Гуам, а й материкову частину США, такі об'єкти є найкращою мішенню".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що французький фотограф Ерік Лаффорг з 2008 року шість разів відвідав саму закриту країну світу - Північну Корею.Лаффоргу вдалося зробити знімки, які демонструють всю правду диктатури Кім Чин Ина. Влада КНДР наказали французу видалити фото, але завдяки картам пам'яті йому вдалося їх зберегти.