Незалежна студія Tryangle опублікувала фільм "Волдеморт. Коріння спадкоємця", який зняли фанати серії книг і фільмів про чарівника Гаррі Поттера.

У стрічці розповідається про життя Тома Редла (ім'я Волдеморта при народженні) після Хогвартса. За сюжетом, Гриша МакЛаген, спадкоємиця Ґодрика Ґрифіндора, розслідує вбивство Хепзіби Сміт і підозрює, що з багатою чарівницею розправився молодий Волдеморт. Редл вбив Сміт, щоб вкрасти у неї чашу Пенелопи Гафелпаф і медальйон Салазара Слизерина і зробити з них крестражи. МакЛаген намагається це довести.

Зйомки "Волдеморта. Коріння спадкоємця" розпочали у 2016 році. Студія Tryangle збирала гроші на виробництво через краудфандингову платформу Kickstarter. Крім того, у Tryangle є дозвіл від студії Warner Bros., яка володіє правами на "Гаррі Поттера".

Як відзначали творці фільму, їх головним завданням було розповісти, як Том Редл став лордом Волдемортом.

Дивіться повний, 52-хвилинний фільм про Волдеморта

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", письменниця Джоан Роулінг, яка є авторкою романів про Гаррі Поттера, бурхливо відреагувала на скасування візиту президента США Дональда Трампа до Великобританії.