Російський актор і режисер театру і кіно, народний артист СРСР Олег Табаков не покине палату лікарні найближчим часом. Про це заявив заступник мера Москви з соцпитань Леонід Друкарів, який пильно стежить за самопочуттям Табакова в лікарні. Про це пише Politeka.

Він стверджує, що "сукупність хвороб поки робить прогноз не дуже ясним".

"Так що найближчим часом ми не чекаємо виписки з лікарні. Сьогоднішній стан Олега Павловича значно краще, ніж при госпіталізації. Тоді його стан оцінювався як надзвичайно важкий", – повідомив Друкарів.

У той же час, у Табакова нормальна температура, зберігається апетит, він у свідомості, спілкується. Чиновник також запевнив, що все дуже непросто і скільки триватиме госпіталізація поки невідомо.

Як відомо, поруч з Олегом Табаковим перебувають його дружина і діти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу росСМИ пишуть, що прогнози лікарів невтішні — стан актора залишається стабільно важким.

Нагадаємо, в критичному стані Табакова звинуватили стоматологів — йому діагностували зараження крові, яке виникло через встановлення зубних імплантів. У Табакова розвинувся сепсис.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прогнози щодо остаточної виписки Олега Табакова з лікарні робити поки ще рано – актор не настільки добре себе почуває, щоб впоратися з хворобою без нагляду медиків.