Бійці 93 окремої механізованої бригади опублікували на сторінці у Facebook відео нічних тактичних навчань зі стрільби з артилерії.

"Нічні стрільби – це не лише один із важливих елементів тактичних навчань, а й величне видовище. Бійці 93-тя ОМБр зняли відео бойових навчань", - підписали відео вітчизняні воїни.

Нагадаємо, генерал-майор Збройних сил України Ігор Гордійчук заявив, що існує кілька способів повернути окуповані Росією українські території.

"Комплексним шляхом, починаючи від інформаційного, тобто подавати сигнали, політико-дипломатичним, фінансово-економічним і військовим в тому числі", - зазначив генерал.

Також він зазначив, що миротворці на Донбасі допомогли б вирішити цю проблему протягом кількох днів. Однак для цього потрібен контроль над кордоном.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Миротворча місія, під контроль кордон. Як тільки ми візьмемо під контроль, то там день-два-тиждень - і все", - констатував генерал-майор. Як приклад він навів інші міста України, в яких все спокійно, так як кордон на замку.

Дивіться: навчання бійців АТО зі стрільби з артилерії

Нічні стрільби

Нічні стрільби – це не лише один із важливих елементів тактичних навчань, а й величне видовище. Бійці 93-тя ОМБр зняли відео бойових навчань. #93ОМБр #стрільби #арта #wearethechampions

Posted by 93-тя ОМБр on Saturday, 13 January 2018

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики "ДНР" і "ЛНР" розповіли власну версію того, чому в ОРДЛО перестали розповсюджувати стільниковий зв'язок.