В мережу виклали фотографії з місця загибелі бійця 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії "Аратта" Міка Алпса, якого вбили на британських островах Гернсі.

Знімки події поліція опублікувала Гернсі в Facebook.

На фото чітко видно машину, в якій згорів учасник АТО. Відзначається, що вбивство сталося на островах, де населення складає менше 70 тис. осіб. З них важко швидко втекти, всі знають один одного. У цих краях жорстоке вбивство є резонансним злочином.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що друг убитого військового, комбат Андрій Гергерт написав, що повинен був зустрітися з Міком на кордоні.

"Він допомагав нам, воював з нами, днями я повинен був зустріти його на кордоні - Мік ввозив машину, броник, термобілизна. Не сумніваюся, що це зробили московити. Мік неодноразово говорив, що йому погрожували за його участь в Україну-московській війні. Сьогодні такі методи в центрі Європи", - зазначив він.