Американці Дейв та Пем Зерінги найняли професійного фотографа за 250 доларів та влаштували родинну фотосесію. Фотограф обробляла світлини вісім місяців, а коли віддала, шокувала родину своєю роботою.

Для початку пропонуємо подивитись звичайні фото родини Зерінгів

Майстер пояснила родині, що їй потрібно зробити ретуш світлин через погане освітлення. Однак у день фотосесії погода була сонячною. Пізніше фотограф зізналась, що її не вчили обробляти знімки. Ось що вийшло:

"Це не жарт. Ми заплатили фотографу, яка сказала, що вона професіонал, 250 доларів за сімейну фотосесію. Подивіться, що вона нам прислала. Можете ділитися з друзями. Я так не сміялася роками! Такого навмисне не придумаєш. Ще раз, це не жарт - кінцевий продукт", - поділилась емоціями Пем Зерінг.

Пара попросила у фотографа оригінальні знімків, але так їх і не отримала. Втім, Зерінги не шкодують про витрачені гроші та час.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знімки швидко стали вірусними у мережі. Користувачі пишуть, що після побаченого їм потрібна допомога психіатра. Фотографа, жартують у Facebook, взагалі потрібно зводити до екзорциста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сміливий фотограф опублікував знімки з КНДР, через які Кім Чен Ин сильно розлютився.