На Привокзальній, у Сумах, вночі поблизу одного з магазинів сталася стрілянина. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції, передає Telegraf.

"Патрулюючи вулицю, біля одного з магазинів, інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на дуже підвищених тонах. Правоохоронці зупинилися і попрямували до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент з намету, поблизу магазину, вибігли двоє чоловіків, один з яких намагався кинути в іншого стільцем", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці віддали наказ зупинитися, однак у цей момент один із чоловіків кинувся бігти, а громадянин зі стільцем в руках розповів, що втікач тільки що стріляв у нього і його товариша.

В результаті поліція почала переслідування зловмисника і затримала його.

Як повідомили в прес-службі, в магазині між затриманим і компанією людей виник конфлікт, який закінчився чотирма пострілами з пістолета. В ході стрільби 31-річний та 49-річний чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На даний момент, відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства з застосуванням зброї. Слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в місті Кам'янське Дніпропетровської області священик УПЦ МП забив цеглою до смерті собаку.