Є речі пронесені до нас крізь час незмінними. Мабуть, саме так повинна зчитуватися інсталяція, зроблена компанією Mercedes–Benz, біля входу на автовиставку NAIAS-2018. Конструкція представляє з себе величезний куб, залитий синтетичною смолою. В середині куба, як у бурштині, застиг перший позашляховик від компанії, випущений в далекому 1979 році. Як повідомляє сайт Сьогодні, процес монтажу інсталяції зайняв три місяці.

Сьогодні, 14 січня, на автошоу в Детройті відбудеться світова прем'єра легендарного позашляховика Mercedes–Benz G–Class нового покоління. Відвідувачів престижної автомобільної виставки NAIAS-2018 буде зустрічати унікальна інсталяція моделі G–Class першої генерації, яку помістили у величезний куб з синтетичної смоли. Конструкція із синтетичної смоли, нагадує бурштин, важить 44,4 тонни. Всередині куба розмістили Mercedes–Benz G–Class 280 GE 1979 року випуску, який став родоначальником популярного сімейства позашляховиків.

Інсталяція покликана символізувати, що легендарний позашляховик непідвладний часу, подібно комахам, які збереглися в природному бурштині. Куб має 5,5 метрів в довжину, 2,55 м – в ширину і 3,1 м – у висоту. У процесі створення інсталяція збільшувалася в висоту приблизно на 3 см в день, а всього на виготовлення незвичайної конструкції пішло три місяці кропіткої праці майстрів. У компанії пообіцяли, що "янтарний" G-Class відправиться в світове турне і буде використовуватися на презентаціях нового покоління позашляховика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раныше портал "Знай.ua" повідомляв про літаюче авто