Всі ми любимо налягати на смачні страви в новорічні свята, але зазвичай після них наявність зайвих кілограм неминуче. Однак настають будні і потрібно приводити себе в нормальну форму. Щоб позбавитися від зайвої ваги, потрібно трохи розвантажити травну систему, але при цьому не голодувати, адже так організм випробує страшний стрес і не стане віддавати накопичення, пише telegraf.

Дієтологи радять молочну дієту для розвантаження кишечника. Адже вживання молочних і кисломолочних продуктів веде до м'якого очищення травного тракту і заповнення його корисними бактеріями, що відновлюють мікрофлору кишечника і прискорюють обмін речовин.

Молочна дієта на три дні:

Сніданок: склянка знежиреного йогурту зі свіжим яблуком (можна подрібнити в блендері), чай з медом і м'ятою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Другий сніданок: склянка молока.

Обід: порція 200 г сиру з ложкою нежирної сметани.

Полуденок: склянка кефіру.

Обід: варене яйце і салат зі свіжих овочів із зеленню, заправлений натуральним йогуртом.

Пізня вечеря: склянка ряжанки.

При цьому не варто забувати про воду, так як рідина потрібна організму і, до того ж, вода допомагає швидше очищати травну систему.

Також радимо більше часу проводити на свіжому повітрі. Піші прогулянки і максимум кисню дозволяють прискорити процес схуднення і покращити настрій людині.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що поп-діва Дженніфер Лопес опублікувала в соціальній мережі фотографію свого тренування на стадіоні. Цей знімок був зроблений під час тренування Джей Ло і по її виразу обличчя помітно, що спорт дається їй нелегко, але вона продовжує займатися ним в інтересах своєї фігури.