Міністерство закордонних справ України закликало громадян не їхати в небезпечні країни, серед яких Лівія, Сирія, Ємен, Сомалі та Росія.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Вкотре просимо українців не їхати в небезпечні країни: Лівія, Сирія, Ємен, Сомалі, Росія. Наші консули там дуже обмежені в можливостях допомогти, хоч і роблять неможливе, як в цьому лівійському випадку", - написав у своєму Twitter державний секретар українського зовнішньополітичного відомства Андрій Заяць.

Варто відзначити, що 13 січня 2018 року в Лівії був звільнений український лікар, який працював за приватним контрактом в місті Себга і був викрадений одним із численних збройних угруповань. Звільнення відбулося завдяки домовленостям, досягнутим українськими дипломатами під час переговорів з вождями місцевих племен, заявили в МЗС.

МЗС України сьогодні в Гаазі подасть позов проти Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Європа ускладнила життя поплічникам Путіна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще