Президент США Дональд Трамп був спійманий на нахабній брехні, звинувативши видання The Wall Street Journal на публікації неправдивої інформації.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Так, 11 січня Трамп дав виданню інтерв'ю, у якому заявив, що в нього "хороші відносини з Кім Чен Ином із Північної Кореї".

Після публікації інтерв'ю лідер США звинуватив The Wall Street Journal у брехні. Він запевнив, що сказав "...якби у мене були б хороші відносини з Кім Чен Ином". При цьому заявив, що "на щастя, ми тепер записуємо розмови з журналістами".

Потім видання опублікувало фрагмент розмови з Трампом, де чітко чутно, що політик говорить "і, ймовірно, у мене дуже хороші стосунки з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Відео розмови.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп особисто протестував одну з зірок "полунички".