Тепер кінотеатр може поміщатися в кишені. І це не який-небудь спеціальний мініпроектор, це звичайний смартфон. Пристрій отримав назву Moviphone і був розроблений компанією Wireless Mobi Solutions. Таким чином, ви де завгодно зможете дивитися зображення на 100-дюймовому екрані. Як повідомляє сайт Hyser, в режимі проетора смартфон здатний працювати цілих чотири години.



Адже в пристрій вбудований лазерний проектор. У підсумку Moviphone легко проектує зображення в розрішенні 720p на площу діагоналлю до ста дюймів, а це 2,5 метра. Смартфон презентували на виставці електроніки CES 2018 в Лас-Вегасі. Проектор у гаджета розташований зверху. Відкидних ніжок не передбачено, тому апарат доведеться весь час тримати в руці або розміщувати на підставці. Яскравість проектора становить 50 люмен. Зовні Moviphone схожий на інші смартфони: такий же суцільнометалевий корпус з 5,5-дюймовим HD-екраном, модним зараз сканером відбитків пальців із зворотного боку.


Смартфон оснащений вісьмиядерним процесором MediaTek MT6750V, графічним прискорювачем Mali-T860 MP2, 3 Гб оперативної і 32 Гб внутрішньої пам'яті, 16-мегапіксельною основною і 8-мегапіксельною передній камерами. Акумулятор має ємність у 4 000 маг і дозволяє апарату працювати до чотирьох годин в режимі проектора. Компанія має намір випускати Moviphone серійно і продавати його за ціною 599 доларів (майже 17 тисяч гривень). Але надалі повинна з'явиться поліпшена версія Moviphone з проектором на 80 люмен, роздільною здатністю 1080p і ціною в 800 доларів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про ноутбук, схрещенний зі смартфоном

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще