У Мережі з'явилася історія про військового, волонтера і представника фанатського руху Крим Ігоря Руляке, який вимушено залишив Севастополь у березні 2014-го, а зараз проживає в Одесі. Про це повідомляє "Трибуна".

За його словами, кількість відсотків фанатів "Севастополя", які обрали Україну - хвора тема. Рух покинуло 5 відсотків.

"Абсурд в тому, що "Севастополь" завжди славився дружбою з Києвом, Дніпром, Львовом. Ми навіть брали участь у відомому бою під Калугою після хокейного матчу Росії і України. Жорстка рубка була — Київ, Дніпро, Львів і Севастополь билися проти Росії. А коли Росія прийшла до нас, то 95 відсотків хлопців перекинулося на бік ворога. Там залишилися навіть ті, хто служив на флоті", - розповів військовий.

Фото військового

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото військового

Чоловік також додав, що звичайним людям, які залишилися на окупованій території, важко пред'являти претензії. Там родичі, діти, плани. Це не повинно бути їх вибором — про них повинна була дбати країна.

Вони хотіли створити в Севастополі свій Майдан. Однак, активісти швидко відмовилися від участі, аргументуючи це тим, що за майдан стоять тільки євреї та американці.

Зрозуміли, що потрібно їхати звідти після всіх подій. Люди зникали, їх вбивали, в Криму було жорстко.

"Мені не подобається, що війну називають в одному ряду з політикою. Війна — не політиканство. Любий громадянин України, в тому числі футболіст, повинен пропускати через себе. Але не зациклюватися — не ходити і плакати", - додав він.

Нагадаємо, в будівлях церков Московського патріархату, у Святогірській лаврі на Донбасі терористи незаконного збройного формування зберігали боєприпаси з самого початку конфлікту України з РФ.

Крім того, серед жителів Росії набирає популярність використання фотографії Львова України, яку вони інтегрують в рекламу російських міст.

Дивіться сюжет про війну

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", пропагандисти пробили дно новою брехнею.