У понеділок, 15 січня, в російському місті Перм сталася НП: двоє озброєних чоловіків у масках увірвалися в будівлю школи і влаштували різанину.



Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на Міністерство територіальної безпеки Прикам'я, злочинці потрапили всередину не через центральний вхід, де чергував охоронець, а через запасний. Оскільки він відкривається від випадку до випадку, увійти в школу чоловікам в масках явно хтось допоміг.



Отже, офіційні дані від Міністерства територіальної безпеки Прикам'я: На школу напали двоє чоловіків у масках. Вісім учнів і вчителька отримали ножові поранення. Двоє постраждалих знаходяться у важкому стані.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі опублікували страшні фото з місця пригоди.