У китайському цирку сталась кривава сутичка між тваринами на арені. У тигра прокинулись інстинкти і він пронизав зубами коня, який у той час вийшов на сцену.

Про це написав на сторінці в Twitter користувач Рустем Адагамов та опублікував шокуючи відео.

"У китайському цирку під час репетиції левиця і тигр напали на коня.
Цирк з тваринами це п...ь, не ходіть в такий цирк ніколи", - прокоментував відео автор.

Хижаки намагалися розірвати коня прямо на арені цирку. Дресирувальники разом з іншими працівниками цирку за допомогою палиць і батогів спробували відігнати тигра і лева.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Їм вдалося це зробити, але через деякий час тварини знову зійшлись у кривавій сутичці.

Нагадаємо, навколо українського цирку "Кобзов" розгорівся черговий скандал. Дітей, які відвідали виступ, масово відправили до інфекційного відділення. У дітей діагностували кір.

Дивіться відео, знаяте очевидцями

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у російському Красноярську пума, яка непомітно втекла з цирку, напала на мешканку, порвавши при цьому її куртку. Жінка в цей момент купувала квитки до цирку.