Вчені з Космічної обсерваторії NASA показали на відео гігантський космічний телескоп імені Джеймса Вебба. Повідомляється, що James Webb більше року проходив ретельне тестування, щоб підготуватися до подорожі у відкритий космос.

Нещодавно гігантський телескоп James Webb завершив свій останній випробувальний раунд в Космічному центрі Johnson NASA у Х'юстоні, де він був поміщений в гігантську криогенну вакуумну камеру і зазнав надзвичайно холодних температур, щоб імітувати холодну середу простору. Тепер фахівці NASA вирішили наочно показати, як це відбувалося і випустили прискорене відео на Youtube.

Варто зазначити, що тестування проходило дев'ять місяців і протягом півтори хвилини цей процес тепер зможе побачити кожен бажаючий користувач Мережі. Тепер, після завершення тестування в Х'юстоні, James Webb буде перенесений на об'єкт Northrop Grumman в Редондо-Біч, штат Каліфорнія.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що нам пів століття брехали про Юпітер.