Гучний скандал, котрий днями спалахнув у Київській обласній дитячій лікарні, докотився навіть до МОЗ: чоловік привів на огляд доньку, а замість фахівця його зустрів хірург, котрий напередодні добряче хильнув зайвого.

Подробиці інциденту та кадри із закладу оприлюднив у своєму Facebook директор інтернату сімейного типу Володимир Родиков:

"У молодшої Анастасії заболів живіт, блювота, температура. Привезли в Київську обласну дитячу лікарню в м.Боярка. А там святкують по повній - відзначають старий новий рік. Хірург лика не в'яже. П'яний в драбадан. Йому мовляв не симптоми потрібні, а йому бачте потрібно встановити контакт з дитиною. Тварюки ... Сказав, якщо не буде іншого лікаря, то викликаю поліцію ", - згадує він.

Дивіться: п'яний дитячий лікар

У младшей Анастасии заболел живот, рвота, температура.Привезли в Киев.обл.детскую больницу в г.Боярка.А там празднуют по полной -отмечают ст.нов.год..Хирург лыка не вяжет.Пьяный в драбадан..Ему мол не симптомы нужны, а ему видите ли нужно установить контакт с ребенком..твари..((.Сказал, если не будет другого врача, то вызываю полицию.. Блин, этож детская хирургия..((.. недосмотр и или калека или еще что хуже... ( Хотелось кратко рассказать обо всем ,что и как произошло в киев.обл.детск.больнице, но сильно кратко не вышло,в общем как вышло.. https://youtu.be/2CRjL0Bmrpo )

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Posted by Владимир Родиков on Sunday, 14 January 2018

На це відреагувала міністр охорони здоров'я Уляна Супрун: вона пообіцяла, що найближчим часом зателефонує цьому лікарю, аби з'ясувати всі обставини, повідомляє Politeka.

Українці впевнені: такі медики – пряма загроза не тільки здоров'ю, а й життю пацієнтів. Натякають також, що подібні випадки, на жаль, не рідкість у нашій країні – нетверезих лікарів помічали неодноразово, тому слід покарати хоча б одного, аби інші усвідомлювали свою відповідальність.

Дивіться: медична реформа: хто платитиме?

Як повідомляв портал "Знай.ua", за останній час у Києві зафіксовано 74 випадки захворювання на кір: 57 дітей до 17 років і 17 дорослих. Найвища кількість хворих серед дітей у віці 5-9 років - 46,5%. Серед дітей дошкільних навчальних закладів зареєстровано 17 випадків, дітей шкільного віку - 30 випадків.