У мережі опублікували скрін тієї самої адмінської публікації, яка спровокувала двох неадекватів влаштувати різанину в одній з пермських шкіл.

Один з нападників


У коментарях під поздоровленням "З Новим 20!8 Роком пси))) Люблю вас" почалася справжня тирада від ображених особистостей. Однією з них виявився Лев Біджаков, який пообіцяв, що автор "відповість за псів". Користувач під ніком Sup Reme вирішив додати нотку веселощів і запропонував влаштувати розборки на ножах. Ну хто ж знав, що Біджаков виявиться тим самим одним з мільйона, який піде втілювати погрози в життя.



У мережу виклали відео, де один з нападників (імовірно, це і є Лев Біджаков) "нюхає дизайнерський наркотик альфа-пвп", але більше схоже, що школяр став неадекватним через нюхальний тютюну.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Етюд "Біджаков і дизайнерські наркотики"


"Кореспондент КП Андрій Матлін з місця події. Четверокласники були на заняттях, коли до класу увірвалися двоє підлітків. Один був з нунчаками, а другий - з ножем. Обидва молодих людей були в капюшонах і в формі, схожій на місцеву шкільну.

Вони поранили вчительку, і зараз ось ще трьох дітлахів з пораненнями відвезли. Один з цих підлітків не давав учням виходити з класу, стояв біля дверей. А другий наносив дітям рани ножем.... Частина класу встигла вирватися, вони втекли в торговий центр "Кит", він навпроти", - пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні, 15 січня, двоє в масках увірвалися в одну зі шкіл Пермі і почали шматувати учнів ножем. У мережі опублікували моторошні фото з місця пригоди. Одного зі злочинців вдалося затримати.