Як вигляд мав би Дубай українського пошибу? Цим питанням нещодавно задалися користувачі і вирішили пофантазувати над новим образом одного із найпопулярніших курортів.

Відповідний знімок опублікували на сторінці "Типовий Київ" у Facebook.

На фото зображений хмарочос, який за допомогою графічного редактора практично всіяний рекламою в українському стилі.

Нічого дивного тут не помітили: справді, таку кількість бордів рідко можна зустріти в інших країнах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Слід відзначити, що Дубай вважається найбільшим містом Об'єднаних Арабських Еміратів та фінансовим центром Близького Сходу , живе тут більше 2 262 000 осіб.

Попри те, що поїздки сюди, м'яко кажучи, не з дешевих, але кількість туристів щороку тільки зростає. При цьому, неодноразово попереджають охочих відпочити – слід бути обережними і не возити із собою великих сум готівкою, особливо коли сідаєш у місцеве таксі.

Дивіться: Дубай – місто у пустелі

Як повідомляв портал "Знай.ua", в аеропорту Пхукеті (Таїланд) абсолютно без одягу бігав 27-річний американський турист з Нью-Йорка Стів Чо. Втихомирити чоловіка намагалися шестеро копів.