Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький спростовує свою причетність до так званої рейдерської атаки на мережу АЗС «БРСМ-НАФТА». Про це він особисто повідомив журналістам.

«Звичайно, це черговий фейк пов’язаний з моїм прізвищем. Сьогодні зранку мені зателефонувало вже три журналісти. Спочатку навіть не зрозумів, про що іде мова. Довелося відкривати інтернет і шукати цю інформацію», - заявив Ставицький.

Сьогодні о 8:00 на інформаційному ресурсі КАПІТАЛ з’явилася публікація щодо «рейдерської атаки на мережу АЗС «БРСМ-НАФТА» зі сторони Едуарда Ставицького». Юридична служба мережі повідомляє про те, що 21 грудня 2017 року майно мережі АЗС «БРСМ-НАФТА» за підробленими документами було зареєстроване на ТОВ «ІМБРЕМ АУРУМ ЛТД» шляхом внесення всього майна в статутний капітал. Посилаючись на «думку журналістських джерел в правоохоронних органах», автори публікації заявляють, що імовірно все це – «рейдерська атака організована Ставицьким».

Разом з цим, у публікації не наводиться жодного факту, який би доводив чи вказував на причетність Едуарда Ставицького до цієї справи. Сам екс-міністр говорить, що зацікавлені особи уже давно зробили його прізвище «професійно токсичним» і таким чином прикривають свої брудні справи.

«За останні чотири роки я вже настільки звик до фейків, пов’язаних з моїм прізвищем, що ставлюся до них просто з гумором. Мене пов’язували і з якимись брудними схемами по акцизних марках, і з незаконними свердловинами, і з вибухами, і з відчуженням Межигір’я. Одним словом, все, що погане – це «вина екс-управлінців». І від цього, звичайно, прикро. Хочу наголосити, що я відкритий і до спілкування з журналістами, і до співпраці з правоохоронними органами, я не переховуюся і мене легко можна знайти. Вірю у справедливість і у те, що Україна нарешті почне вибиратися з того регресивного стану, у якому є зараз», - підкреслив Ставицький.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Олена Данилюк