Користувачі Мережі виявили в коді програми YouTube "сліди" нових функцій. У програмі з'являться нічна тема і режим інкогніто.

Додаток YouTube для Android нещодавно отримало оновлення 13.0. Експерти з'ясували, що розробники додали в програму можливість дивитися відео в режимі інкогніто – переглянуті ролики не будуть зберігатися в історії. Крім того, з'явилася нічна тема, яка дозволить змінити оформлення сервісу на більш темний.

Крім усього іншого, фахівці помітили, що змінився спосіб гортання реклами в додатку. Тепер відразу перейти до відео можна буде після свайпа вправо. Поки невідомо, коли користувачі отримають доступ до нових функцій.

Раніше повідомлялося, що компанія Apple вважається виробником найбільш стильних девайсів. Дизайнерський мінімалізм і простота в обігу принесли компанії нечувану популярність. Але навіть дуже стильна компанія повинна іноді працювати над оновленням візуальних образів. В Apple розуміють це і рішення освіжити екстер'єр App Store ймовірно продиктовано в тому числі і цієї необхідністю. Серед нововведень, як повідомляють російські ЗМІ, особливо виділяється поява нового розділу "Спробуйте безкоштовно".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що смартфон перетворили на кінотеатр.