Cluth повідомляє , що ведуча ранкової програми "Ранок з Україною" поділилася з шанувальниками неприємними новинами і попросила їх про допомогу.

Найбільша позитивна телеведуча України стала жертвою Інтернет-шахраїв! Вони зламали офіційну Instagram-сторінку Лілії Ребрик, видалили всі фотографії і анулювали її передплатників

У зв'язку з цим вагітної телезірці довелося створювати новий аккаунт і просити шанувальників про допомогу у її наповненні.
“Всім привіт! Це я, справжня Лілія Ребрик. Мою попередню сторінку зламали! Прикро - жах. Для чого це робиться - я не розумію! Будьте уважними! Скрізь багато обману! Навіть у соцмережах! Тому я починаю Новий рік з нової сторінки!

В доказ того, що це я справжня, – для Вас це відео! Сподіваюсь Ви мене підтримаєте, і ми знову будемо знайомитися, спілкуватися і ділитися новими враженнями", – написала Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ,Бред Пітт порвав всі зв'язки зі світом