У мережі з'явилися фотографії рекламних матеріалів російського фільму "Скіф" від компанії "Наше Кіно". Деякі користувачі виявили, що предмети на постерах підозріло схожі на зброю з гри The Elder Scrolls V: Skyrim.

Користувачі помітили, що один з щитів на постерах фільму "Скіф" є точною копією моделі щита з доповнення Dawnguard до гри The Elder Scrolls V: Skyrim від компанії Bethesda.

Тоді користувачі запідозрили авторів фільму в плагіаті або ліні, хоча за деякими версіями, дизайнер міг просто не знати оригінального походження щита. Інформація про це була розміщена в групі Nirnnet соціальної мережі "Вконтакте", звідки розійшлася по всій мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях користувачі почали ображати творців фільму "Скіф" за те, що вони допустили таку помилку. Деякі навіть почали погрожувати, що "прострелят їм коліно", використовуючи відому цитату з Skyrim. Також частина користувачів припустила, що в самому фільмі може знайдеться ще чимало запозичень з інших творів, начебто ігор, серіалів і кіно. Варто зазначити, що офіційні представники компаній, причетних до створення картини "Скіф", поки не прокоментували ситуацію.

Картина "Скіф" з'явиться в прокаті з 18 січня 2018 року. Режисером картини виступив Рустам Мосафір.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що онлайн-гра побила світовий рекорд.