7 січня у Львові сталася серйозна ДТП: Ельнара Абієва на Peugeot 208 після зупинки патрульними вирішила не показувати документи, а дати по газах. В результаті одного поліцейського вона збила, а другого ще й протягла на капоті сотні метрів, після чого зникла з місця події. Проти дамочки порушили кримінальну справу та оголосили в розшук. "Знайшлася" вона вже в Росії, де віщає пропагандистським ЗМІ, як "насправді" все було. Можна було б зрозуміти версію, в якій вона ну взагалі не винна, але те, що заявляє ця дама, змушує думати, що звіту про сказане ніхто собі не віддає.



Так, за версією Абієвої, уся історія тривала не більше 10 хвилин. Її зупинили патрульні і відмовилися показувати посвідчення. Також їй не показали відео, де видно як вона порушує правила. До слова, жінка явно знаходилася під забороненими препаратами і вимальовувала такі зигзаги, що копи змушені були її зупинити. Так ось, мадам розповіла, що коли патрульні запитали про її документи, вона зачинила вікно і спробувала заспокоїтися, оскільки поведінка копів її дуже дратувала. Абієва пояснила все просто: "Я гарячої крові".



Жінка знову сказала копам надати документи і відеодоказ з її порушенням, а правоохоронці відповіли, що вживатимуть певних заходів. Потім, за словами Абієвої, патрульних було троє і вони накинулися на машину і почали лупити по склу. Ельнара вжила заходів самооборони і наїхала на поліцейських (!). Одного з них, як вона заявила журналістам, протягла патрульного на капоті 1.5 кілометра. Після цього, вона зупинилася і дозволила копу злізти з капота. За словами Абієвої "Поліцейський зламав палець, але їй шкода, що тільки палець".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Проти чудо-водійки порушили кримінальну справу за статтею "загроза і насильство по відношенню до співробітника правоохоронного органу", що передбачає до п'яти років позбавлення волі. Зараз мадам знаходиться в розшуку. До речі, вона і не заперечує, що частенько плює на ПДР, оскільки коли вона за кермом, дослівно, "Це щось неймовірне". Вона часто перетинає суцільну смугу, проїжджає на червоне і встигла розбити близько 15 авто.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережу потрапив відеозапис, як Абієва протягла поліцейського на капоті.