Робити дитині щеплення, чи краще утриматися? Цим питанням задаються зараз тисячі батьків. Красномовну відповідь нещодавно знайшли у популярному серіалі "Доктор Хаус".

Головний герой настільки правдиво описав наслідки відмови від важливої процедури, що його слова справді змушують замислитися.

У мережі оприлюднили відрізок ролику, на якому до головного героя на прийом приходить молода матуся з маленькою донькою, яка говорить, що принципово не вакцинує дитини – мовляв, " це все виверти міжнародної фармацевтичної корпорації", а щеплення корисні "аби грошей заробити".

Дивіться: Доктор Хаус про щеплення

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Доктор Хаус про вакцинацію

Доктор Хаус про вакцинацію

Posted by Баба і кіт on Monday, 15 January 2018

На що Хаус у характерній для нього манері парирував:

"Знаєте який ще є хороший бізнес? Маленькі дитячі труни. Можна замовити зелені, можна замовити червоні. Серйозно. Антитіла смачної мами захищають дитину тільки перші півроку. І тому виробники вакцин сподіваються вас обдурити. Думають, ви будь-які гроші віддасте, аби ваша дитина не померла. Хочете їх прищучити? Доведіть, що вони не праві ".

Як повідомляв портал "Знай.ua", батькам пояснили, що загрожує дітям без щеплення від кору.