На невістку українського артиста Остапа Ступки Поліну Логунову накинулись з різкою критикою. Шанувальникам не сподобалось, в якій манері спілкується зірка в мережі.

Це сталося в коментарях в Instagram-акаунті Логунова.

Під одним зі своїх знімків популярна телеведуча почала роздавати поради, як привести свою фігуру до ідеальної форми. Саме через це і виникла суперечка з її підписницями.

"Каша + горішки + сухофрукти + мед = не можна. Тости + смажені овочі + яйце = не можна. Ще: гарбузова булочка - начебто з гарбуза, але там що? Борошно! Сирники на кшталт з сиру, але там що? Борошно! Це заборонено! Якщо ви хочете тіло здорове і спортивне. Мабуть, треба робити ще ефір з цього приводу і розповісти, чим замінити борошно. Починай день з здорових, природних вуглеводів, так ти забезпечиш собі заряд бадьорості і мінус на вагах ", - написала Логунова.

Коли дівчата почали ставити додаткові запитання, зіркова фітоняшка почала по-хамськи відповідати і затикати всім роти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Трохи дивно звичайно ... Мені здається, це вже вибір" стилю "харчування, але ніяк до здоров'я воно не відноситься. Ну відноситься до здоров'я звичайно, але настільки критично ... Знаю багато людей які їдять і горіхи, і фрукти, і кашу разом узяті і від вас у фігурі не відстають ", - відповіли Логунова.

На що вона зухвало відповіла:

"Це ДНК, не плутайте поняття і не лізьте туди, де не розумієте нічого. Цей пост - продовження попередніх, а попередні допомагають вирішувати питання з фігурою, так що ви не в тему влізли".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в мережі українці розкритикували ведучу Поліну Логунову за її надмірне захоплення дієтами та тренуваннями, назвавши її надто пласкою.