Clutch повідомляє, що всі ми різні. Але так чи інакше, всі особи можна класифікувати, спираючись на певні характеристики.


Baby face
Володарки так званого дитячого особи мають великі виразні очі, припухлі губи і великі щоки, акуратний ніс. Такі дівчата завжди виглядають юними і молодими, і вік тут ні при чому. Це і є певний типаж.


Strong face
Гострі скули, вузький розріз очей, цілеспрямований, трохи дикий погляд – головний риси обличчя власниць типажу strong face. Ці дівчата також відрізняються надмірною худобою і високим зростанням. Саме цей типаж вважається найбільш затребуваним у світі сучасної моди.

Комерційне особа
Назва типажу говорить саме за себе. Головне завдання його власниць – реклама і заробіток грошей. Портрети "комерційних" осіб найчастіше прикрашають рекламні кампейны туалетних вод, білизни, косметики. Як правило, вони стають амбасадорами брендів. Спираючись на головну задачу – привертати увагу, можна сміливо стверджувати, що комерційне особа – це ідеальне обличчя, точенное і неймовірно красиве.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Strange look
За останні кілька років власниці типажу strange look стали справжнім феноменом світу моди. Відшукати таке особа – велика удача для модельного скаута. У цьому типажі повинна бути якась незвичайна, для багатьох навіть зовсім неприваблива, родзинка: косі або опуклі очі, велика щілина між зубами, монобровь або пухкі губи.

Класичне обличчя
Власниць цього типажу ще називають "моль". Класичне обличчя – це порожній полотно для художника, глина, яку можна перетворити в будь-який образ. Їх особи пропорційні і симетричні, як правило, непомітні.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Бред Пітт порвав всі зв'язки зі світом