Clutch повідомляє, що одна з найкрасивіших українських пар продовжує розбурхувати шанувальників яскравими фотографіями з Мальдівських островів.

Романтичну відпустку Слави і Едгара Камінських на Мальдівах підійшов до кінця. Про це зіркове подружжя повідомили на своїх офіційних сторінках в Instagram, поділившись жіночими і чоловічими враженнями від перебування на острові Тринаду.


“Чистий кайф, але моїй сестрі і багатьом друзям це місце явно не сподобається. Для себе я зрозумів: Мальдіви – це місце відпочинку для тих кому за 30-ть, для естетів в душі, цінителів спеки, прозорої бірюзової води, пальм і кущів, вырвиглазбелого піску, для тих, хто реально втомився і запарився на роботі або побуті, ну і ,звичайно ж, прекрасне місце для цукерково-букетного періоду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ця географічна точка для тих, хто любить засмагати, плавати, бездумно ходити по пляжу, спокійно лежати насолоджуюся красою одночасно генеруючи нові ідеї в своїй голові і більше нічого не робити. Так. Більше нічого. Режим удава з телефоном чи з книгою. Навіть фотографам тут роботи на 3 дні максимум.



Наприклад ми, крім дорослих ігор і прийому їжі, розважаємося саме створенням фотографій, які з радістю викладаємо. Я люблю фотографувати, обробляти зображення, мені приносить це задоволення (тут до речі багато блогерів і влогеров, постійно щось знімають і фотографують). Періодично читаю бізнес і маркетинг журнали, завантажені на телефон.

Це місце точно сподобається моїй мамі, яка буде годинами розглядати місцеву флору і лежати на мілководді, або татові, який фанатіє від риболовлі. Для того, щоб отримати кайф від відпочинку, визначитеся, що вам приносить задоволення", – розповів Едгар Камінський.


Солістка групи "Неангели" Слава Каминска підсумувала: "загалом відпочинок вдався! Це романтичне місце, де, звичайно ж, хочеться приділяти час один одному. Щодо діток, їх тут багато, але я б сюди не везла".

Дивись чуттєві напівоголені фотографії Слави Камінської, зроблені її чоловіком. Який знімок тобі подобається найбільше?
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ,Бред Пітт порвав всі зв'язки зі світом