Бойовики "ДНР" збираються ввести зовнішнє управління щодо компанії "Vodafone-Україна", яка надає послуги стільникового зв'язку.

Про це сказав ватажок бойовиків Олександр Захарченко. "Однак хочу запевнити, що і на цей виклик ми успішно відповімо - відповідні дії вже виробляються. При необхідності ми можемо ввести зовнішнє управління", - сказав ватажок.

За його словами, всі проблеми можна вирішити тільки виконуючи Мінські домовленості. "Єдиний прийнятний механізм вирішення конфлікту - повне і неухильне дотримання мінських домовленостей. У тому вигляді і в тому порядку, в якому вони прописані під гарантії" нормандської четвірки ". Іншого виходу у Києва немає", - сказав бойовик.

Раніше в звіті ОБСЄ вказувалося, що на окупованих територіях почалася паніка через відсутність мобільного зв'язку. Люди виявилися відрізаними від світу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Настрої на Донбасі

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Мінімальна пенсія в "ДНР" становить 2730 рублів. При цьому є ті, які отримують українську пенсію і місцеву.

"Саме тому чи не найбільш забезпеченої категорією громадян на окупованих територіях вважаються пенсіонери, але після верифікації виплат таких щасливчиків залишилося не багато", - кажуть мешканці.