Ось і пройшов останній з низки свят - Старий Новий рік. Українці починають входити у робочий ритм, а вітчизняні зірки потихеньку з'їжджаються до Києва. Хтось ділився з відпочинку фотографіями у соціальних мережах, хтось навпаки приховував у таємниці своє місцезнаходження.

Лижі та юшка

Однією з найактивніших у Facebook на свята була Народна артистка України Ольга Сумська. Спочатку вона разом з чоловіком Віталієм Борисюком і дочкою Ганною відсвяткувала Новий рік у Яремче, а потім вирушила кататися на лижах у Буковелі.

Там же до них приєдналася творча пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, телеведуча Тетяна Гончарова і співачка Марія Бурмака. Цього року пригощав усіх Мірзоян, він приготував грибну юшку, яку всі зірки знайшли чудовою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чан і рибалка

Також в Україні новорічні свята провела і співачка Солоха. Артистка відпочила у мальовничому Прикарпатті, де дізналася всю силу гуцульської гостинності. Звичайно, релакс зірки почався зі відомих цілющих вод Трускавця. Вона не тільки їх пила, але навіть скупалася у спеціальному чані.

«Коли мені сказали, що температура води досягне 60 ⁰ С, а на вулиці буде близько 0 ⁰ С, я не повірила, але з радістю погодилася випробувати таку цікаву авантюру, - розповіла вона Знай.ua. - На моє прохання в чан додали збір Карпатських трав, я багато чула, що вони з давніх часів славляться цілющими властивостями. Гаряча вода з травами чудово очистила шкіру, заспокоїла і розслабила весь організм - то, що мені було так необхідно після напруженого робочого графіка».

Також на відпочинку Солохі вдалося сходити на риболовлю, причому повернулася вона з неї не з порожніми руками.

«Як справжня одеситка, я обожнюю рибальство! - зізналася співачка. - Тому коли отримала запрошення відправитися за кілька кілометрів на екстремальну зимову риболовлю - погодилася негайно! Рибалили ми на дику річкову форель. Є чим похвалитися: зловила 2 рибки по 400-500 грам».

Караоке та глінтвейн

Але не всі знаменитості вибрали відпочинок в Україні. Як уже повідомляв Знай.ua Ані Лорак відправилася у Мексику, Лобода, ймовірно, на Сейшели, а Ольга Полякова ніжилася на Шрі-Ланці.

Хоча є зірки, які обрали менш екзотичні країни. Наприклад, телеведучий Артем Гагарін разом з дружиною відправився на курорти Азербайджану. Компанію йому склали цілий десант українських артистів.

«За ці 7 днів було багато всього цікавого. Круті концерти Наталки Могилевської, Студії "Квартал 95", "Ліги сміху", Діани Арбеніної, "Mgzavrebi". У нічному клубі ми співали караоке з Євгеном Кошовим і танцювали під "Він і Вона", а також грали у чорну скриньку до п'ятої ранку. А після, вдень на горі пили глінтвейн, проводили конкурси і запалювали разом з "Квартал Girls Band". Спасибі всім, хто провів цей тиждень з нами», - відзвітував про свій відпочинок у Facebook шоумен.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що багато українських зірок можуть переїхати жити до Росії. Там можна знайти копії мобільних телефонів або купити хороший китайський смартфон.