Служба безпеки України підтвердила 50 запитів про дозвіл гастролей російських артистів і відмовила 1 артисту з 16 листопада 2017 року. Така кількість заявок почала надходити внаслідок закону про отримання дозволу спецслужби на гастролі артистів РФ, передає Politeka.

"З моменту вступу в силу закону України «Про внесення змін до закону України "Про гастрольні заходи в Україні" у Службу безпеки надійшло близько 50 запитів від організаторів зазначених гастролей", — сказано в повідомленні СБУ.

У той же час знайшли підстави для відмови тільки в одному випадку.

"Зараз виявлено законні підстави для недопущення в гастрольних заходах в Україні 1 громадянину країни-агресора, про що поінформовано організатори заходу", — повідомляє спецслужба.

Варто відзначити, що СБУ не розкриває особистість російського виконавця, гастролі якого заборонено, посилаючись на те, що така інформація може завдати значної шкоди його репутації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, скандальну українську співачку Ані Лорак, яка зараз міцно осіла в РФ, гостро розкритикували російські блогери. У мережі пройшлися не тільки у творчості артистки, але і її зовнішньому вигляді і поведінці.