Він дуже не любить говорити про образ Вєрки Сердючки, але не цурається переодягатися в неї на російських корпоративах, практично не випускає нових пісень і при цьому тримає "у шухляді на чорний день" купу текстів без цензури.

А нещодавно український артист Андрій Данилко зізнався й у досить дивних для звичайних людей речах. В коментарі "Гордон" він розповів, що найулюбленішим місцем вважає зовсім не сцену і навіть не стіни рідної квартири, а кладовище.

Все тому, що понад усе мріє зіграти роль фашиста:

"Мені потрібно зіграти тоді роль...щоб мене ніхто не впізнав. Я б із задоволенням зіграв роль німця-фашиста. Є якийсь зв'язок. Мене на Полтавському кладовищі завжди тягнуло до захоронених німців. Це було неправильно, але чомусь мене це цікавило. І я пам'ятаю запах війни. Я дивлюся якісь документальні фільми, і мені здається, що я Гітлера знав", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мюзикл за своєю участю чомусь не тішать Сердючку: мовляв, там знайомий персонаж надто далеко відходить від задуму:

"Зараз почалися повтори новорічних мюзиклів. Я не можу дивитися. Такого ж ніколи не було, щоб персонаж грав іншого персонажа, – Сердючка грає, наприклад, принцесу, відьму. Тобто не Данилко грає. Хоча Сердючка реально була створена для цих новорічних мюзиклів".

Не оминув Данилко увагою і Революцію Гідності. Людей, які стояли на Майдані в ті буремні дні, він назвав "сценаристами, артистами і массовкою" і запевняє, що ні секунди не вірив у результативність задуму:

"Ні. Мені й перший (Майдан, Помаранчева Революція – ред.) не подобався, чесно скажу. Я ж живу там поруч. Я не вірю в те, що це може принести покращення. Це завжди для мене театр. Я бачу, що є режисер, є сценарій, є артисти, є масовка. У мене не було довіри ні до першого, ні до другого", - підсумував Данилко.

Дивіться: інтерв'ю з Андрієм Данилко

Як повідомляв портал "Знай.ua", Данилко встав на захист українських артистів, які виступають у Росії.