Російські найманці-терористи зі складу "правоохоронних структур ДНР" вимагають гроші у господарів автомобілів з європейської реєстрацією.

Про це написав координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук в Facebook. За його словами, всі авто з еврорегістраціей відправляють на штрафмайданчик, де у власників вимагають гроші.

"Разом з тим співробітники" МВС "ДНР посилаються на нібито окреме розпорядження про необхідність реєстрації згаданих авто в 10-денний термін. Разом з тим, таке розпорядження не опублікували на "офіційних "інформаційних ресурсах ДНР", - повідомив Тимчук.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі з'явилася історія про військовому, волонтері і представника фанатського руху Крим Ігоря Руляк, який вимушено покинув Севастополь в березні 2014 го, а зараз проживає в Одесі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще